Odpowiedzi

2010-04-03T15:56:36+02:00
0.37*60=22,2 dag tłuszczu
0,25*60=15 dag białka
0,26*60=15,6 dag wody
0,12*60=7,2 dag soli mineralnych
22 4 22
2010-04-03T16:01:55+02:00
Trzeba pomnożyć razy 60 ;)

0.37*60 = 22.2 dag
0.25*60 = 15 dag
0.26*60 = 15,6 dag
0.12*60 = 7.2 dag
13 4 13