Odpowiedzi

2010-04-04T11:49:35+02:00
V=s/t v=200/50 v=4 v=120/30 v=4
49 3 49
2010-04-04T11:52:37+02:00
200m:50s.=4m/s.
120m:30s.=4m/s.
50+30=80:2=40s. - średnia
148 1 148