Odpowiedzi

2010-04-06T13:03:28+02:00
V1 = 200/50 = 4 m/s
v2=120/30 = 4 m/s
vsr = v1+v2 /2 = 8/2 = 4 m/s
2010-04-06T13:04:54+02:00
S= 200m + 120m = 320m
t = 50s + 30s = 80s
v=s/t
v= 320m/80s
v=4m/s