Odpowiedzi

2009-11-02T19:27:51+01:00
A) 90
b) 132
c) 100
d) 70
e) 81
f) 15
g) 40
h) 198
  • Użytkownik Zadane
2009-11-02T19:28:44+01:00
A)90
b)121,2
c)100
d)70
e)81,9
f)15
g)
h)
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-02T19:29:40+01:00
A) 60+30=90
b) 120 + 12 =132
c) 80 + 20=100
d) 35+35=70
e) 90-9-81
f) 20-5 = 15
g) 50-10 = 40
h) 200-2=198