Odpowiedzi

2010-04-07T20:21:06+02:00
A)4¾h=285min
b)2min6s=126s
c)2,4min=24s
d)0,01h=2,4 s
e)0,1d=144min
5 4 5
2010-04-07T20:24:48+02:00
A)4.75h= 285min - 0.75h=3/4h | 3/4 x 60min. = 45min |4 x 60 min.=240 |240 +45=285
b) 2min 6s= 126s - 2x60s= 120s|120s+6s= 126s
c)2.4min=144s- 2x60s=120s| 0.4x60s=24s|120s+24s=144s
d)0.01h= 60s-0.01h=1min=60s
e)0.1doby=144min -0.1x24h=2.4h |2.4x60min=144min
5 5 5