Odpowiedzi

2010-04-08T14:32:42+02:00
2010-04-08T14:33:41+02:00
13-2=11
15-11=4
4+2=6
9-6=3
Odp: Kot puszek, będzie miał 9 lat za 3 lata.
Najlepsza Odpowiedź!
2010-04-08T14:35:16+02:00
11=wiek mruczka (wszytsko 2 lata temu:))
x-wiek puszka=15-11= 4
4+2=6 -wiek ktory ma teraz puszek
9-6=3
Odp.:Puszek bedzie mial 9 lat za 3 lata