Uzupełnij dialogi podanymi czasownikami w czasie Present Perfect lub Past Simple.
1. A:...............(you/ever/eat) with chopsticks?
B:Yes,I.........
A:When....................(that/be)?
B:Last week. I.......(go) to a Chinese restaurant with Tony and Ann.
2. A:...........(you/see) my bicycle?
B:...........(you/lose) it?
A:It..........(be) outside but it ..........(disappear).
3. A:I............(cut) my leg.
B:Really? How.............(you/do) that?
A:I..............(drop) the vase.
4. A:......(you/take) my pen?
B:No, I........(not). Why?
A:The last time I............(see)it, it....(be) on my desk. But it's not there any more.
5. A:Where's John?
B:He.........(feel) very tired so he........(go) to bed.
6. A:I don't believe it. Someone......(spill) coffee on the couch.
B:It..............(not/be) me. I..............(not/do) it.
7. A:.......(you/talk)to Helen?
B:No,she......(go) to the supermarket. She..............(not/come) back yet.
A:What time............(she/leave)?
B:An hour ago, I think.
8. A:......(you/hear) about the bank robbery this morning?
B:No!.........(the police/arrest)anyone?
A:They..........(question) two men but later they.......(let) them go. They......(not/be) the robbers.
Proszę pomóżcie;)

1

Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-04-08T21:32:37+02:00
1. A: Have you ever eaten with chopsticks?
B:Yes,I have.
A:When was that?
B:Last week. Iwent to a Chinese restaurant with Tony and Ann.
2. A: Did you see my bicycle?
B: Have you lost it?
A:It was outside but it disappeared.
3. A:I cut my leg.
B:Really? How did you do that?
A:I dropped the vase.
4. A: Did you take my pen?
B:No, I didn't. Why?
A:The last time I hve seen it, it was on my desk. But it's not there any more.
5. A:Where's John?
B:He felt very tired so he has gone to bed.
6. A:I don't believe it. Someone spilled coffee on the couch.
B:It wasn't me. I didn't to it.
7. A: Did you talk to Helen?
B:No,she has gone to the supermarket. She didn't come back yet.
A:What time she left?
B:An hour ago, I think.
8. A: Did you hear about the bank robbery this morning?
B:No! Have the police arrested anyone?
A:They talked two men but later they let them go. They weren't the robbers.
Mam nadzieję, że dobrze:-)
5 4 5