Odpowiedzi

2010-04-11T10:37:05+02:00
Pork chop
normal
Preparation: 10 minutes
Frying: 10 minutes
Difficulty: Easy

Ingredients for 4 servings

1 / 2 pounds boneless pork loin
• 1 egg
• 2 tablespoons lard
• salt pepper
• bread crumbs



Stages of preparation

1st Wash the meat dry and cut into 4 slices each pestle to break salt pepper on the board after a while roztrzepanym dipped in egg on both sides in breadcrumbs then surround both sides

2nd the hot frying pan heat the lard and put on a hot breaded cutlets after 5 minutes, turn over to the other side and finished after 5 minutes


mam nadzieję że pomogłam ;dd
8 2 8
2010-04-11T10:39:56+02:00
ZAŁANCZAM PO POLSKU TEŻ
Pork chop - ingredients'


* 4 slices of boneless pork loin
* 1 egg
* 1 tablespoon flour
* 1 cup breadcrumbs
* 2 tablespoons Planty or oil for frying
* Salt
* Pepper
* Ew tablespoon of salt instead of Vegeta

Pork chop - how to prepare
The butcher ask ukrojenie schabowych four chops - the seller you will understand:). Slices of meat rinse in lukewarm water. Then, on the hard ground Place the towel on this board. Disrupt the pestle slices of meat, so that at least half of its surface area increased. Try that too much meat is not postrzępiło, especially, you do not pierced through and through:)
Prepare the two plates: the first lightly beaten, raw egg on the second - breadcrumbs mixed with flour, salt and pepper (or Vegeta). Take chops and thoroughly prepared compassed them first in egg, then in batter.
Dissolve and properly warm up the fat in the pan (it should be a lot, so as to evenly cover the entire bottom of pan) and place the cutlets płastko. Fry 2 minutes on both sides of the strong heat (watch out, the fat can spray!), When the cutlets are fried and are gold, you can reduce the flame and cover with pan lid (but look under it from time to time to prevent przypalenia). After 4 -5 minutes of frying pork chops are ready to teach on the plates.''



Kotlet schabowy - składniki

* 4 plastry schabu bez kości
* 1 jajko
* 1 łyżka mąki
* 1 szklanka tartej bułki
* 2 łyżki Planty lub oleju do smażenia
* sól
* pieprz
* ew. łyżka vegety zamiast soli

Kotlet schabowy - sposób przygotowania
W sklepie mięsnym poproś o ukrojenie czterech kotletów schabowych - sprzedawca Cię zrozumie :). Plastry mięsa opłucz w letniej wodzie. Następnie na twardym podłożu ułóż ścierkę, na to deskę. Rozbijaj tłuczkiem plastry mięsa tak, aby przynajmniej o połowę zwiększyły swoją powierzchnię. Staraj się, żeby mięso za bardzo się nie postrzępiło, a zwłaszcza, żebyś go nie przebił na wylot :)
Przygotuj sobie dwa talerze: na pierwszym rozbełtane, surowe jajko na drugim - bułkę tartą zmieszaną z mąką, solą i pieprzem (ew. vegetą). Bierz przygotowane kotlety i dokładnie obtaczaj je najpierw w jajku, a potem w panierce.
Rozpuść i porządnie rozgrzej na patelni tłuszcz (powinno być go sporo, tak, żeby równomiernie pokrył całe dno patelni) i ułóż na płastko kotlety. Smaż po 2 minuty z obu stron na mocnym ogniu (uważaj, tłuszcz może pryskać!), kiedy kotlety się obsmażą i zrumienią, możesz zmniejszyć płomień i przykryć patelnię pokrywką (ale zaglądaj pod nią od czasu do czasu, żeby nie dopuścić do przypalenia). Po 4 -5 minutach smażenia kotlety będą gotowe do wykładania na talerze.
9 3 9
  • Użytkownik Zadane
2010-04-11T10:48:54+02:00
4 slices of boneless pork [ 4 plastry schabu bez kości ]
1 egg [ 1 jajko ]
1 tablespoon flour [ 1 łyżka mąki ]
1 cup breadcrumbs [ 1 szklanka bułki tartej ]
2 tablespoons oil for frying [ 2 łyżki oleju do smażenia ]
salt [ sól ]
pepper [ pieprz ]

Slices of meat rinse in lukewarm water. Then, on the hard ground Place the towel on this board. Disrupt the pestle slices of meat, so that at least half of its surface area increased.

[ Plastry mięsa opłucz w letniej wodzie. Następnie na twardym podłożu ułóż ścierkę, na to deskę. Rozbijaj tłuczkiem plastry mięsa tak, aby przynajmniej o połowę zwiększyły swoją powierzchnię. ]

Then prepare two plates: the egg and the second flour, salt, pepper, bread crumbs. Compassed in turn chops in egg then in breadcrumbs. Heat the fat in a frying pan and fry the pork chops on each side after two minutes.

[ Następnie przygotuj dwa talerze : na jajko a na drugim mąkę , sól , pieprz , bułkę tartą. Kotlety obtaczaj po kolei w jajku a potem w panierce. Na patelni rozgrzej tłuszcz i smaż kotlety z każdej strony po dwie minuty. ]


9 3 9