Odpowiedzi

2009-11-03T18:20:46+01:00
A) 14km / 2h = 7km/h
b) 5000m / 4min. = 1250m/min.
c) 300m / 12s = 25m/s
2009-11-03T18:22:50+01:00
A) 14km/2h= 7km/h
b) 5000m/4min = 1250m/min
c) 300m/12s =25m/s
2009-11-03T18:24:33+01:00
A
14 km /2h = 14/2 = 7 km/h
b
5000 m w 4 min to 5000/4 = 1250 m/min

c
300 m w 12 s to 300/12 = 25m/s