Składniki:
3 pomarańcze
3 gruszki
3 jabłka
20 dag winogron
2 łyżki cukru
1/4 szkl wina
1/2 cytryny
4 łyżki musztardy najlepiej francuskiej


Sposób przyrządzenia:
Owoce obrać ze skórek, pokroic w plastry, winogrona z ogonków. Musztardę rozetrzeć z cukrem, rozprowadzić z winem, dodac sok z cytryny. Oblać owoce sosem i wstawić na 2-3 godziny do lodówki.
Przetłumaczyc

3

Odpowiedzi

2010-04-11T15:04:52+02:00
Ingredients:
3 oranges
3 pears
3 apples
20 g of grapes
2 tablespoons sugar
1 / 4 cup wine
1 / 2 lemon
4 tablespoons of the best French mustard


Ingredients:
Fruit peel the skins, cut into slices, grapes from the stalks. Mustard rub with sugar, spread with wine, add lemon juice. Pour fruit sauce and put them on the fridge for 2-3 hours.
Najlepsza Odpowiedź!
2010-04-11T15:08:32+02:00
Ingredients:
3 oranges
3 pears
3 apples
20 g of grapes
2 tablespoons sugar
1 / 4 cup wine
1 / 2 lemon
4 tablespoons of the best French mustard


Ingredients:
Fruit peel the skins, cut into slices, grapes from the stalks. Mustard rub with sugar, spread with wine, add lemon juice. Pour fruit sauce and put them on the fridge for 2-3 hours.

Delicious!



delicious - smacznego
  • MK97
  • Początkujący
2010-04-11T15:44:58+02:00
Ingredients:
3 oranges
3 pears
3 apples
20 g of grapes
2 tablespoons sugar
1 / 4 cup wine
1 / 2 lemon
4 tablespoons of the best French mustard


Ingredients:
Fruit peel the skins, cut into slices, grapes from the stalks. Mustard rub with sugar, spread with wine, add lemon juice. Pour fruit sauce and put them on the fridge for 2-3 hours.