Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2009-11-03T19:30:17+01:00
Cake:

You need:
-ten eggs
-a glass and a half of flour
-a glass and a half of sugar
-one spoonful of baking powder
-three spoonfuls of cacao

What to do:
Beat the whites until stiff. Add sugar,yolks,flour and baking powder. Mix everything until smooth. Bake in the oven for about 50 minutes.

Dough:

You need:
-half of a litre of milk
-three spoonfuls of flower
-a glass of castor sugar
-a bar of butter

What to do:
Make a pudding of milk and flour. Grind butter and sugar to get smooth dough. Add cool pudding and mix everything.
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-03T19:30:53+01:00
Pierogi Ruskie

SKŁADNIKI
Na ciasto:
400 gram mąki
1 jajko
3/5 szklanki zimnej wody
sól

Na farsz(nadzienie):
750 gram ziemniaków
250 gram twarogu
2 cebule
1 ząbek czosnku
2 łyżki masła
1 łyżka oleju
sól, pieprz

Sposób przyrządzania:

farsz: Ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie. Cebule obrać, posiekać i podsmażyć na maśle wraz z rozgniecionym czosnkiem. Połączyć ze zmielonym twarogiem, przetartymi ziemniakami. Doprawić mocno do smaku solą i pieprzem.
ciasto: Z mąki, żółtek i wody oraz odrobiny soli zagnieść ciasto, wyrabiać je przez ok. 5 minut. Następnie cienko rozwałkować, dużą szklanką wycinać kółka. Na każde z nich nakładać po łyżceczce farszu i dokładnie sklejać. Gotować w dużej ilości osolonego wrzątku z odrobiną oleju do momentu aż wypłyną na wierzch.
*Podawać z podsmażoną cebulką

Czas przygotowania: 60 minut

Smacznego





Ingrediends:
On cake:
400 I play {gramme} flours
1 egg
3/5 glasses cold waters
Salt

On stuffing
750 I gramme of potatoes
250 I gramme of cottage cheese
2 onions
1 clove of garlic
2 spoons of butter
1 spoon of oil
Salt, pepper

Manner of making:

Stuffing: Potatoes to peel and to cook in salted water. Onions to peel, to chop and to fry on butter together with crushed garlic. To connect with milled cottage cheese, rubbed with potatoes. To season to taste strongly to taste salt and with pepper.
Cake: From flours, of vitelluses and waters and particles of salt to knead cake to produce it by about 5 minutes. Then thinly to pin, with large glass to cut out circles. On every from them to put after tea-spoon stuffing and exactly to stick together. To cook in large quantities salted of boiling water with particle of oil to moment till will sail out on top.
*Serve with fried bulb

Time preparations: 60 of minutes
2009-11-03T20:14:20+01:00
Tyramisu
Ingredients:

1 / 2 liter of 30% sweet cream, 1 vanilla sugar, 4 cheeses homogenized vanilla, 1 lemon jelly, 2 cups of strong coffee, 6 tablespoons brandy, 2 packs of large biscuits, cocoa for sprinkling, 1 tablet of dark chocolate for sprinkling.

Recipe:

Whip cream with vanilla sugar. All the time heaping add cheeses homogenized. Dissolve lemon jelly in a glass of water and, tężejącą, add to the weight. With two cups of coffee and cognac and prepare punch him dunk biscuits in half.

The springform pan arrange soaked sponge cake layer and cover with half the weight of them. Then sprinkle, through a sieve, cocoa and lay a second layer of soaked biscuits. On biscuits to spend the rest of the mass start and the whole sprinkled with bitter chocolate


smacznego