Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-04-11T19:36:52+02:00
10%=0
30%=2
40%=1
20%=3
ILOSC W %

40*1=40
30*2=60
20*3 = 60
__________
40+60 + 60 = 160
160 : 100 = 1,6

Odp . 1,6 tel na dom .



LICZE NA NAJ ZA SZYBKĄ ODPOWIEDŹ .
1 5 1
2010-04-11T19:37:32+02:00
100%/100=1
10%*0=0
40%*1=40
30%*2=60
20%*3=60
40+60+60=160
160/100=1,6
1 5 1