Podstawowy przepis na ciasto naleśnikowe.Można podawać z dżemem, serem białym lub owocami.

mąka pszenna 250 g
mleko 400 ml
jajka 2 szt
olej 2 łyżki
sól szczypta

Wszystkie składniki wymieszać w mikserem. Ciasto powinno mieć konsystencje gęstej śmietany, jeśli jest za rzadkie - dodać mąki, a jak za gęste to mleka lub wody gazowanej.

Smażyć na mocno rozgrzanej patelni z obu stron. Przed nalaniem każdego naleśnika dawać na patelnię około 1 łyżeczki oleju.


prosze o przetłumaczenie

2

Odpowiedzi

2010-04-12T21:07:26+02:00
The basic recipe for pancake batter. It can be served with jam, white cheese or fruit.

250 g wheat flour
400 ml milk
2 pcs eggs
2 tablespoons oil
pinch of salt

Mix all ingredients in blender. The dough should be consistency of thick cream, if it is too rare - add flour, and as thick as a milk or soda water.

Fry in very hot skillet on both sides. Before dispensing give each pancake into the pan about 1 teaspoon of oil.
2010-04-12T21:10:14+02:00

The basic recipe for a cake.Administered with jam, cheese or white fruit.

250 g wheat flour
400 ml milk
2 pcs eggs
2 tablespoons oil
pinch of salt

Mix all ingredients in blender. The dough should be consistency of thick cream, if it is too rare - add flour, and as thick as a milk or soda water.

Fry in very hot skillet on both sides. Before dispensing give each pancake into the pan about 1 teaspoon of oil.