Odpowiedzi

2010-04-13T16:54:41+02:00
15:2,5=6
6*8=48
17:15+0:48=18:03

Nie zdąży
2010-04-13T16:55:45+02:00
15 km : 2,5 km = 6 km
8 * 6 = 48
17.15 + 0.48 = 18.03
Odp; Nie zdążył by dojechać .
  • Piri
  • Początkujący
2010-04-13T16:56:17+02:00
15/2.5 =6
6x8=48
17.15h + 0.48h = 18.03
Nie zdazy.