Odpowiedzi

2010-04-13T17:30:45+02:00
ZROBIĘ JAKO KWIECIEŃ WIĘC:

30*24=720godzin w miesiącu jest
720*0,40=288zł
Najlepsza Odpowiedź!
2010-04-13T17:31:34+02:00
1h=0,40zł
24h=24*0,40=9,60zł
31dni=31*9,60=297,60zł

O ile miesiąc ma 31 dni:)
  • kbos
  • Początkujący
2010-04-13T17:35:56+02:00
W miesiącu z 31 dniami : 297,6 zł
w miesiącu z 28 dniami: 268,8 zł
w miesiącu z 29 dniami (w roku przestępnym): 278,4 zł
w miesiącu z 30 dniami: 288 zł