Odpowiedzi

2010-04-13T20:02:14+02:00
12.00-10.00= 2h

1*=4 min
2h=120 min.
120/4=30

60*+30*=90*

Odp.Słońce będzie górować nad południkiem 90*
2010-04-13T20:05:38+02:00
12,00-10,00=2,00h
2godz=120min
(stopien bede zanznaczac "s")
1s=4min
120s:4=30s
60s-30s=30sE