Odpowiedzi

2009-11-04T18:18:57+01:00
Celina 70
70:100=0,7
0,7*60=42
Ania 42
42:140=0,3
0,3*100=30
Basia 30
2009-11-04T18:26:13+01:00
70 - 40% x 70 = 70 - 28 = 42 - ilosć autografów Ani

42 - 40% x 42 = 42 - 16,8 = 25, 2 - ilość autografów Basi