Odpowiedzi

2010-04-14T21:15:11+02:00
2/5=6/15
1/3=5/15
6+5=11/15
320=4/15
80=1/15
1.480drzew
2.400drzew
3.320drzew
2 5 2
Najlepsza Odpowiedź!
2010-04-14T21:23:43+02:00
2/5+1/3=6/15+5/15=11/15
1-11/15=15/15-11/15=4/15
4/15=320
320:4=80
1/15= 80 drzewek
1 sad=80*6=480 drzewek
2 sad=80*5=400 drzewek
3 sad= 320 drzewek
2 5 2