Odpowiedzi

2010-04-15T17:08:23+02:00
Dane :
sosnowych igieł - 65
trawek - 65 + 15 = 80
listków - 80 - 12 = 68

Liczę na najj ;] ^^
2010-04-15T17:08:40+02:00
65 - igieł sosny
65 + 15 = 80 trawek
80 - 12 = 68 listków
Najlepsza Odpowiedź!
2010-04-15T17:11:12+02:00
65+15=80 <-- ilość trawek
80-12=68 <-- ilość listków
65+80+68=213
Odp.. Mrówki do mrowiska przniosły 213 sztuk budulca .


liczę na naj :))