Odpowiedzi

2009-11-05T14:41:50+01:00
2,5m+3,1m=5,6m
6,1+4,4=10,5
2,8+2,6=4,14
3,60 zł+4,26 zł=7,76
2,45zł+6,05 zł=8,50
11,46zł+4,24zł=15,90
4,250kg+3,100kg=7,350
0,750kg+1,200kg=1,950
2,050kg+1,650kg=3,700
2009-11-05T14:43:21+01:00
2,5m+3,1m=5,6m
6,1+4,4=10,5
2,8+2,6=5,4
3,60zł+4,26=7,86zł
2,45+6,05=8,50zł
11,46+4,24=11,70zł
4,250kg+3,100kg=7,350kg
0,750kg+1,200kg=1,950kg
1,050kg+1,650kg=2,700kg
2009-11-05T14:52:05+01:00
2,5m+3,1m=5,6m
6,1+4,4=10,5
2,8+2,6=5,4
3,60 zł+4,26 zł=7,86zl
2,45zł+6,05 zł=8,50zl
11,46zł+4,24zł=15,70zl
4,250kg+3,100kg=7,350kg
0,750kg+1,200kg=1,950kg
2,050kg+1,650kg=3,700kg