Odpowiedzi

2010-04-15T18:26:44+02:00
A) V=V1+V2

V1=Pp*H
Pp=a*h
a=2
h=√3
Pp=2*√3=2√3
H=3
V1=2√3*3=6√3

V2=Pp*h
Pp=2*3=6
h=6
V2=6*6=36

V=6√3+36

b)V=V1+V2+V3

V1=Pp*h
Pp=1*1=1
h=4
V1=1*4=4

V2=Pp*h
Pp=2*1=2
h=4
V2=2*4=8

V3=Pp*h
Pp=3*1=3
h=4
V3=3*4=12

V=4+8+12=24

c)V=V1+V2

V1=Pp*h
Pp=5*5=25
h=8
V1=25*8=200

V2=Pp*h
Pp=(5+11)*4/2=55*4/2=220/2=110
h=8
V2=110*8=880
2 5 2