Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-04-15T19:35:25+02:00
5+4=9
810/9=90
5*90=450
4*90=360
2 3 2
2010-04-15T19:37:16+02:00
810:9= 90

90 * 5= 450
90 * 4= 360

Odp: Pierwsza cześć to 450zł, a druga 360zł.
  • Użytkownik Zadane
2010-04-15T19:38:23+02:00