Odpowiedzi

2009-11-05T17:35:55+01:00
A)320
b)350
c)9
e)5
f)nie wiem
g)199 nie jestem pewna a tak to spoko
1 5 1
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-05T17:36:13+01:00
A)
25%*80=20+80=100
b)
100%*15=15+15=30
c)
10%*90=90-9=81
e)
25%*20=20-5=15
f)
20%*50=50-10=40
h)
1%*200=200-2=198
1 5 1
2009-11-05T17:37:44+01:00
25% z 80=1/4 ×80=20
100% z 35=100/100×35=35
10% z 90=10/100×90=9
25% z 20=1/4×20=5
20%z50=1/5×50=10
1% z 200=1/100 × 200=0,02
2 3 2