Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-05T20:59:45+01:00
113°E Steep

153°E Byron

153-113= 40

40×4= 160min. = 2 godziny 40 minut

Pozdrawiam ^^


2009-11-05T21:00:32+01:00
A) rozciągłość wynosi 153stopnie 30minut - 113stopni = 40 stopni 30 minut
b) 40stopni * 4min + 30minut * 4sekundy = 162minuty= 2h 42min
2009-11-05T21:45:32+01:00
Przyl. Steep 113 E
Przyl. Byrona 154 E
154 - 113 = 41
41 * 4min = 164 min = 2h 44min