Odpowiedzi

2009-11-07T12:12:44+01:00
39%+31%=70%
100%-70%=30%
30%=18km
31%=18/30+18=18,6km
39%=18/30*9+18=23,4km
100%=18+23,4+18,6=60km

ODP: cała trasa liczyla 60km
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-07T12:13:42+01:00
X=długość trasy
39%x=0.39x I dzień
31%x=0.31x II dzień
x=0.39x+0.31x+18
x-0.7x=18
0.3x=18
x=60[km]
2009-11-07T12:29:17+01:00
X=długość trasy
39%x=0.39x I dzień
31%x=0.31x II dzień
x=0.39x+0.31x+18
x-0.7x=18
0.3x=18
x=60[km]