Odpowiedzi

2009-11-07T15:22:55+01:00
2009-11-07T15:25:54+01:00
5 minut na zegarze to 30 stopni
30 stopni * 5 =150stopni
360 stopni-150stopni=210stopni
kąt wklęsły o godzinie 17.00 będzie miał 210 stopni
2009-11-07T15:30:45+01:00
1 minut = 6 stopni
6 stopni * 35 =210
17.00 = 210 stopni