Odpowiedzi

2009-03-24T19:41:30+01:00

Ta odpowiedź została oznaczona jako zweryfikowana

×
Zweryfikowane odpowiedzi zostały sprawdzone przez ekspertów, dlatego mamy pewność, że są prawidłowe i bezbłędne. Od dawna na zadane.pl znajdziesz tysiące poprawnych odpowiedzi, które zostały sprawdzone przez moderatorów (najbardziej zaufanych członków naszej społeczności).
Obliczam powierchnie parkietu
12+12*0,1=12+1,2=13,2
Obliczam cenę
13,2*80= 1056

Odp. Cena parkietu to 1056zł
44 4 44
2009-03-24T19:42:40+01:00

Ta odpowiedź została oznaczona jako zweryfikowana

×
Zweryfikowane odpowiedzi zostały sprawdzone przez ekspertów, dlatego mamy pewność, że są prawidłowe i bezbłędne. Od dawna na zadane.pl znajdziesz tysiące poprawnych odpowiedzi, które zostały sprawdzone przez moderatorów (najbardziej zaufanych członków naszej społeczności).
12m² = 12*80=960zł
12m²*0,1=1,2m²
1,2m²*80=96zł
960zł+96zł=1056zł
39 4 39