Odpowiedzi

2010-01-28T18:28:53+01:00
P=a*b
P1=60*40=2400cm2
P2=45*80=3600cm2
P=a*a
P3=75*75=5625cm2
P1+P2+P3=Pf
2400+3600+5625=11652cm2
11652cm2=1.1652ha
1 5 1
Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-28T18:29:40+01:00
60m*40= 2400m
45m*80m= 3600m
75m*75m= 5625m
2400m+3600m+5625m=11625
1ha= 10000m
11625m=1,1625ha
W przybliżeniu to 1,2ha
2 5 2