Odpowiedzi

2009-10-16T19:50:20+02:00
Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-16T19:51:31+02:00
To 4680s. , obliczenia chyba nie są potrzebne bo o nie nie prosiłes ;)
5 4 5
2009-10-16T19:54:07+02:00

Ta odpowiedź została oznaczona jako zweryfikowana

×
Zweryfikowane odpowiedzi zostały sprawdzone przez ekspertów, dlatego mamy pewność, że są prawidłowe i bezbłędne. Od dawna na zadane.pl znajdziesz tysiące poprawnych odpowiedzi, które zostały sprawdzone przez moderatorów (najbardziej zaufanych członków naszej społeczności).
1godzina to 60 minut
1 minuta to 60 sekund
1 goddzina to 60x60=3600sekund
3/10 godziny to 3600razy 3/10= 360x3=1080sekund
3600+1080=4680sekund
6 4 6