Odpowiedzi

2010-03-14T17:51:50+01:00
Dziennie - 7,2g * 5 = 36g miodu
540/36=15
Odp. Miodu wystarczy na 15 dni.
2 5 2
2010-03-14T17:54:09+01:00
4x7,2=28,8
1x7,2=7,2
28,8+7,2=36

540:36=15

Na 15 dni
  • Użytkownik Zadane
2010-03-14T17:54:21+01:00
7,2 g.x5=36g
540g:36=15
Odp.Na 15 dni.